Daca ati ratat ofertele "early-booking" din luna ianuarie, mai exista o sansa: editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, care incepe joi la Romexpo. Pana in 17 martie, toti cei care isi cauta destinatii de vacanta pot vedea o gama variata de oferte pentru turism de aventura, croaziere, sejururi exotice, propuneri de "city break", vacante la tara, circuite culturale, dar si bilete de avion sau asigurari de calatorie.

Agentiile de turism vor miza pe reduceri in medie de 30% pentru a-si atrage clientii.

Editia din aceasta primavara a Targului de Turism este cea mai mare de pana acum: in cele 6 pavilioane destinate evenimentului, vor participa peste 250 firme, din peste 25 de tari si peste 50 de zone turistice din Romania.

Cu aceasta ocazie vor fi lansate si noi programe: de la "city break in Romania", la pachete pentru seniori, tabere pentru copii, pana la circuite exclusiviste.

In plus, pentru toti vizitatorii, firmele participante vor pregati concursuri cu premii importante, materiale de prezentare, astfel incat, toti participantii sa se simta deja mai aproape de vacanta visata.

Programul de vizitare al Targului este între orele 10.00 şi 18.00, iar duminică între orele 10.00 şi 16.00.