Joi, valorile termice vor continua sa creasca usor in toata tara, vremea devenind mai calda decat ar fi normal pentru prima decada a lunii martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 16 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade, informeaza Mediafax.

Cerul va fi mai mult noros si vor fi ploi slabe, local in vest si nord-vest, in special noaptea si pe arii restranse in celelalte zone. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in Banat, Crisana si Dobrogea.

In Bucuresti, vremea va fi calda, cu o maxima a temperaturii aerului in jurul valorii de 14 grade si o minima de 4...5 grade. Cerul va avea innorari temporare, iar la sfarsitul intervalului vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vineri, in tara, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data in toata tara. Cerul va avea innorari temporare si va ploua pe arii mai extinse in vestul si in nord-vestul teritoriului, iar in celelalte zone vor fi ploi locale, trecatoare. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, iar cele minime in general intre 0 si 9 grade.