Un director si un consilier din cadrul Ministerului Muncii ar fi cercetati de DNA pentru coruptie, anunta Romania TV, care citeaza surse judiciare. Cei doi ar fi fost deja audiati de procurorii anticoruptie, scrie RTV.net, care publica niste stenograme atribuite unei sedinte a conducerii PNL in care ministrul muncii, Mariana Campeanu, s-ar fi plans ca este obligata sa faca "numai acte de coruptie" si ameninta cu demisia.

Biroul de presa al DNA a precizat, pentru HotNews.ro, ca "nu exista suspiciuni de coruptie cu privire" la ministrul Muncii, Mariana Campeanu, si "cu atat mai putin (aceasta) nu este invinuita".

"M-am saturat! Nu mai pot! Ma obligati sa fac numai acte de coruptie. Nu mai pot. Imi dau demisia!", ar fi spus Mariana Campeanu, potrivit stenogramei citate de Romania TV. Discutia ar fi avut loc la inceputul acestui an.

Romania TV sustine ca Mariana Campeanu a fost citata la DNA, insa nu s-a prezentat in fata procurorilor.

De notat ca timp de cateva ore inainte de prezentarea subiectului, care a avut loc la ora 16.00, Romania TV a anuntat, intr-o campanie de teasing, ca va prezenta "fapte extrem de grave comise de cel mai important ministru" din Guvern, "informatii care arunca in aer clasa politica".

Romania TV a anuntat inclusiv inregistrari video si audio, care nu au mai fost insa prezentate.

Premierul Victor Ponta a declarat joi, pentru Agerpres, ca ministrul Muncii, Mariana Campeanu, i-a comunicat ca nu este implicata in fapte de coruptie.

Anterior, seful Guvernului a afirmat ca se va interesa cu privire la informatiile aparute in presa privind o eventuala implicare in fapte de coruptie a ministrului Muncii, Mariana Campeanu. "O sa ma duc birou si o sa ma interesez, m-am invatat sa nu comentez lucruri pe care nu le-am auzit. (...) Ma duc sa verific", declarase Ponta, la Palatul Parlamentului.

"Nu este implicata in acest caz. Asa mi-a comunicat chiar ea", a spus ulterior Victor Ponta, dupa o discutie telefonica cu ministrul Muncii.