Vineri, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada din an. In vestul, nordul si centrul tarii cerul va avea innorari temporare si vor cadea precipitatii locale predominant sub forma de ploaie. Vor mai fi conditii de polei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat, in prima parte a zilei. Vantul va avea intensificari locale in Oltenia si Muntenia si pe arii restranse in celelalte regiuni. La munte va ninge, iar vantul la rafala va depasi 70 ... 80 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai ridicate in sudul Banatului, dar si mai coborate in estul Transilvaniei. Local, in zonele joase din sud si est spre dimineata se va forma ceata.

La Bucuresti

In Capitala vremea va fi calda pentru inceputul lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 10 - 11 grade, iar cea minima va fi cuprinsa intre -4 -2 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata.

La munte

Vineri cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare pe arii relativ extinse in Carpatii Orientali si local in restul zonei montane. Vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 70 - 80 km/h, viscolind ninsoarea. Variatiile termice vor fi nesemnificative fata de intervalul anterior.