Miercuri, vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros in vestul centrul si nordul tarii si va avea innorari temporare in sud. In cursul zilei vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie in regiunile vestice si mixte, pe arii restranse, in cele estice si centrale. Noaptea, vor predomina ploile, pe arii extinse in regiunile intracarpatice, local in Moldova si izolat in rest, informeaza Mediafax.

In zona de munte precipitatiile vor fi mixte, iar vantul va avea intensificari. Local se va semnala polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -6 si 4 grade. In zonele joase, indeosebi din sud si din est, va fi ceata in special dimineata.

La Bucuresti, vremea se va incalzi. In cursul zilei cerul va fi variabil, dar dimineata va fi ceata. Noaptea vor fi innorari si conditii de lapovita si ploaie slaba. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 4...6 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.

Joi, vremea va fi calda pentru aceasta data, cu temperaturi maxime cuprinse, in general, intre 3 si 11 grade si minime intre -6 si 1 grad. Cerul va avea innorari temporare si vor fi precipitatii, predominant ploi, ziua in nordul, centrul si estul tarii si pe arii restranse in sud-vest, iar noaptea local in nord-vest si izolat in rest. La munte se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va avea intensificari in zona montana inalta, iar temporar si in celelalte regiuni. Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase vor fi conditii de ceata.