Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa dupa intalnirea cu FMI ca directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) si-a inaintat demisia.

Premierul Ponta a declarat ca nu eforturile CNADNR de deszapezire l-au nemultumit si ca i s-a parut "inacceptabil ca angajatii muncersc si sefii chefuiesc la Bilea Lac", facand referire la scandalul de la finele saptamanii trecute cand mai multi directori a-u intalnit la o vila de la Bilea Lac, la o sedinta de plan operativ, dar despre care presa a relatat ca s-a terminat cu o petrecere ce a tinut pana tarziu in noapte

"Am fost nemultumit nu de cum s-a desfasurat deszapezirea (in ultimele zile, activitatea s-a desfasurat bine sub supravegherea lui Liviu Dragnea) insa mi s-a parut inacceptabil ca angajatii muncersc si sefii chefuiesc la Bilea Lac", a declarat Victor Ponta.

Intrebat daca demisia lui Mircea Pop a fost ceruta sau si-a inaintat-o din proprie initiativa, Ponta a raspuns pe un ton ironic: "Si-a dorit dansul foarte tare. Daca v-am spus ca l-am chemat la mine...".

Potrivit Premierului, "toti cei care trebuiau sa fie pe teren, dar erau la Bilea Lac, vor fi inlocuiti".

Directorul CNADNR, Mircea Pop, a informat luni comandamentul de iarna ca institutia s-a implicat in deszapezire la nivel national, dar ca a fost discreta, vicepremierul Dragnea replicand insa ca "discreta" CNADNR si-a facut reclama cu directorii de la Balea Lac.

CNADNR a fost acuzata in ultimele zile de catre vicepremierul Liviu Dragnea ca nu s-ar fi implicat eficient in eforturile de deszapezire din tara. In plus, presa a relatat la finele saptamanii trecuta ca mai multi directori din cadrul CNADNR ar fi petrecut joia trecuta, pana tarziu in noapte, la o vila de la Balea Lac.

Potrivit companiei, mai multi directori din CNADNR au participat joi, la Balea Lac, la o sedinta de "plan operativ" privind bilantul pe anul trecut si proiectul de buget pe 2013, dar discutiile au fost finalizate in cursul serii, astfel incat participantii au plecat din statiune in noaptea de joi spre vineri.