Directorul Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Mircea Pop, a informat Comandamentul de iarna ca institutia s-a implicat in deszapezire la nivel national, dar ca a fost discreta, vicepremierul Dragnea replicand insa ca "discreta" CNADNR si-a facut reclama cu directorii de la Balea Lac, informeaza Mediafax.

"A nins in toata tara, iar Compania si-a facut datoria peste tot, cu profesionalism si tinand cont de cerintele care sunt in teren. Vad ca noi totodeauna am fost mai discreti, dar vom iesi si noi sa ne mai laudam. Toate utilajele sunt ale noastre, unde vedeti ca se lucreaza si ca se face treaba in Romania sunt utilajele de la drumuri", a spus directorul CNADNR.

Vicepremierul Liviu Dragnea a zambit si a spus ca nu crede ca cineva a pus sub semnul intrebarii actiunile drumarilor, dar a amintit ca, in urma cu doua zile, cei de la CNADNR nu au fost deloc discreti.

"Eu le multumesc drumarilor care au contracte si foarte bine ca isi fac treaba, este ceva foarte normal. In ceea ce priveste ca va reprosati ca ati stat mai discreti, eu cred ca alaltaieri nu ati fost deloc discreti, adica s-a vorbit foarte mult despre companie, ati avut o mediatizare foarte mare. A devenit foarte cunoscuta Compania, a fost o reclama gratuita foarte consistenta", a replicat Dragnea.

Directori din CNADNR au participat joi, la Balea Lac, la o sedinta de "plan operativ" privind bilantul pe anul trecut si proiectul de buget pe 2013, dar discutiile au fost finalizate in cursul serii, astfel incat participantii au plecat din statiune in noaptea de joi spre vineri, potrivit companiei.