Vremea va fi rece, geroasa sambata dimineata in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros si va ninge in sudul si estul tarii si local in restul teritoriului. Cu totul izolat, in sud-vest vor fi precipitatii mixte si conditii de polei, informeaza Mediafax.

Sambata, izolat in sud si sud-est ninsorile vor fi mai abundente, iar vantul va avea intensificari temporare, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest, iar cele minime in general intre -14 si -4 grade.

In Bucuresti, sambata, vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi noros, va ninge iar vantul va avea intensificari, viscolind ninsoarea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -5 grade, iar minima va fi de -7 ... -6 grade.

Duminica, in tara, vremea se va mentine rece in cea mai mare parte. Cerul va fi mai mult noros si mai ales in cursul zilei va ninge, pe arii extinse in jumatatea sudica a tarii si izolat in rest.

Vantul va mai avea unele intensificari ziua, in sudul Moldovei, estul Munteniei si Dobrogea, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8 si 1 grad, iar cele minime intre -13 si -3 grade, mai coborate in nordul Moldovei si estul Transilvaniei. In zonele joase, mai ales noaptea, local va fi ceata.

La munte, sambata, vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea, mai ales in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali. Cerul va fi mai mult noros si va ninge indeosebi seara si noaptea. Vantul va avea intensificari spulberand si viscolind trecator zapada. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

Vremea va fi geroasa dimineata si noaptea in Carpatii Meridionali si in Carpatii Orientali. Cerul va fi mai mult noros si mai ales in cursul zilei temporar va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va creste usor, indeosebi in masivele vestice.