Prim-adjunctul procurorului general, Daniel Morar, a declarat, marti, in legatura cu posibilitatea de a-si depune candidatura in cadrul viitoarei proceduri de selectie pentru functia de procuror general, ca este decizia sa si ca va vedea ce o sa faca, relateaza Agerpres.

"Nu imi cereti raspunsuri mie personalizate. E decizia mea. O sa vad ce o sa fac", a raspuns Morar, intrebat daca isi va depune candidatura pentru sefia Parchetului General.

Despre anuntul ministrului Justitiei ca viitoarea procedura va fi mai transparenta si ca presa va avea acces, Daniel Morar a aratat: "Asteptam sa vedem".

El a spus ca la expirarea delegarii sale in calitatea de prim-adjunct al procurorului general, functie care asigura interimatul conducerii Ministerului Public, o sa fie numit altcineva, dar ca spera sa se termine procedura de numire a noului sef PICCJ pana atunci.

"Probabil va fi altcineva. Pai sper sa se termine. Eu nu am cum. Nu are cum sa fie prelungita delegarea mea in aceasta pozitie. Deci va fi altcineva, ca va fi numit sau ca va fi delegat", a mai spus Morar.

In ceea ce priveste intalnirea avuta de membrii Sectiei de procurori a CSM cu premierul Victor Ponta, Daniel Morar a subliniat ca a fost o discutie si atat si ca nu are ce spune in plus.