Marti, in Banat, Crisana, Maramures, nordul Moldovei si al Transilvaniei valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent, cerul va fi noros si vor fi precipitatii pe arii extinse, ziua sub forma de ploaie, iar seara si noaptea lapovita si ninsoare. In restul teritoriului vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, innorarile vor fi temporare si local va ploua slab, informeaza Mediafax. Vantul se va intensifica temporar in sudul si in vestul tarii si local in zonele centrale. Temperaturile maxime vor fi de la 2...3 grade in nordul extrem al Moldovei pana la 13...15 grade in Baragan si Dobrogea, iar cele minime se vor incadra in general intre -5 si 5 grade. In regiunile estice vor fi conditii de ceata.

La Bucuresti, vremea se va mentine mult mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe, temporare, in special in primele ore ale zilei si in a doua parte a noptii. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 1...3 grade.

Miercuri, in jumatatea de nord a tarii regimul termic va deveni apropiat de cel normal la aceasta data, cu maxime intre -3 si 4 grade, cerul va fi noros si, mai ales in cursul zilei, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. In celelalte zone valorile termice, desi in scadere usoara, se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei, astfel ca la amiaza vor fi intre 5 si 10 grade; cerul va fi variabil, cu innorari si ploi izolate la inceputul intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar pe parcursul zilei si in regiunile sudice. Temperaturile minime se vor incadra la scara intregii tari in general intre -8 si 0 grade. In zonele joase, in cursul noptii, local va fi ceata.