Mai multe zboruri externe ale companiei Wizz Air care ar fi trebuit sa decoleze sau sa aterizeze, duminica, pe Aeroportul International Cluj-Napoca au intarzieri, unele de peste sapte ore, iar altele au fost reprogramate, sute de pasageri asteptand in aeroport, anunta Mediafax.

Potrivit site-ului Aeroportului International Cluj-Napoca, cursa Cluj-Napoca - Forli (Italia) care trebuia sa decoleze, duminica, la ora 13.10 va pleca la ora 20.25, cursa de Barcelona care trebuia sa plece la ora 19.25 va decola la ora 01.00, iar cursa de Madrid care trebuia sa decoleze la ora 17.50 a fost reprogramata pentru luni dimineata la ora 8.00.

De asemenea, zborul de la Dortmund (Germania) care trebuia sa aterizeze la Cluj-Napoca la ora 18.50 va ajunge dupa ora 20.00, fiind intarziat si cel de la Forli, care ar fi trebuit sa aterizeze la ora 17.00, fara sa se precizeze la ce ora va ajunge.

Reprezentantii Aeroportului International Cluj-Napoca au declarat, duminica, pentru Mediafax, ca problemele la cursele aeriene ale Wizz Air tin de companie, si nu de aeroport.

La randul lor, reprezentantii Wizz Air au afirmat ca vor furniza in cursul acestei seri explicatii legate de motivele care au dus la intarzierea si reprogramarea zborurilor de pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Sute de pasageri asteapta, duminica seara, pe Aeroportul International Cluj-Napoca reluarea zborurilor. Ei au reclamat faptul ca nu au primit nicio informatie din partea companiei legata de motivele intarzierii curselor. Pasagerii au primit sandviciuri si apa din partea reprezentantilor Wizz Air.