Consilierul prezidential Daniel Funeriu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca el ocupa legal locuinta RA-APPS, adaugand ca este o idee buna publicarea listei de chiriasi de catre Guvern, cu conditia ca aceasta sa fie completa.

"Eu ocup locuinta in conformitate cu prevederile legale, spre deosebire de altii. Nu e niciun secret, e publicata si in Monitorul Oficial", a spus Funeriu, aratand ca i-a fost repartizat de catre RA-APPS apartamentul de 209 mp din strada Eminescu, in sectorul 2 al Capitalei, de cand a fost numit ministru al Educatiei in Guvernul Emil Boc.

El a adaugat ca plateste intretinerea si celelalte cheltuieli aferente locuintei si ca nu a acumulat datorii in acest sens.

"Nu am nimic cu publicarea listei chiriasilor de catre Guvern, e o idee buna, cu conditia sa fie integrala. Senzatia mea este ca lista publicata nu e completa", a mai spus Funeriu.

Potrivit listei publicate miercuri de Guvern, printre persoanele care ocupa locuinte de protocol cu decontarea cheltuielilor de catre institutie se afla si consilierul prezidential Daniel Funeriu (chirie de 1.278 lei raportata la o suprafata de 209 mp).