Joi, vremea se va incalzi astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 5 grade in sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, in general, intre -8 si 0 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

In nordul si centrul tarii, precum si la munte, cerul va fi mai mult noros si temporar va ninge slab. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si vor cadea precipitatii slabe, mixte, local in vest si sud-vest, iar izolat in sud, in cursul noptii, se vor semnala si ploi. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta si trecator in Dobrogea. Izolat, in zonele joase, dimineata va fi ceata cu chiciura.

La Bucuresti, desi valorile termice vor fi in crestere fata de intervalul precedent, vremea va fi rece, geroasa in primele ore. Cerul, variabil, va avea innorari mai ales noaptea, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -2...-1 grad, iar cea minima de -5...-4 grade.

Vineri, cerul va fi mai mult noros. In cursul zilei local va ninge slab in nord-vestul si centrul tarii, precum si la munte, iar in rest doar trecator si pe arii restranse vor fi precipitatii mixte. Noaptea, temporar vor fi mai ales ninsori in vestul, sud-vestul, centrul si nordul teritoriului, iar izolat si in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 2 grade.