Sedinta pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, programata pentru miercuri la ora 15:00, ar putea fi amanata pentru ca nu toti membrii CSM pot fi prezenti, unii dintre ei avand cereri de concediu aprobate inainte de sarbatorile de iarna, informeaza Mediafax citand surse din magistratura.

Potrivit surselor, sedinta CSM de miercuri se va amana din lipsa de cvorum alegerile pentru functia de vicepresedinte al institutiei urmanda sa aiba loc in sedinta urmatoare, programate pentru saptamana viitoare, precizeaza Mediafax.

Potrivit site-ului institutiei, plenul Consiliului Superior al Magistraturii umeaza sa se reuneasca miercuri, pe ordinea de zi a sedintei plenului din 9 ianuarie fiind si la alegerea vicepresedintelui CSM dupa ce, in 4 ianuarie, plenul Consiliului a decis amanarea pentru saptamana viitoare a sedintei privind alegerea vicepresedintelui din lipsa de cvorum.

Atunci si-au depus candidaturile pentru aceasta functie judecatorii Alina Ghica (ce a detinut functia de presedinte in 2012-n.r.) si Cristi Danilet.