Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea indeosebi in Moldova si in Transilvania. Cerul va avea innorari in regiunile estice si sud-estice, precum si la munte, unde in prima parte a zilei, pe arii restranse, va ninge slab, iar vantul va mai prezenta intensificari, viscolind sau spulberand trecator ninsoarea, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Marti in tara cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in vestul extrem al tarii, iar vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in nord-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa intre -22 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali si -6 grade in Banat. Noaptea, in zonele joase, izolat va fi ceata cu depunere de chiciura.

In Bucuresti vremea va fi rece, geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -4...-2 grade, iar cea minima de -11...-9 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata cu chiciura.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -11 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in Oltenia, iar cele minime vor fi de la -23 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la -6...-4 grade in regiunile vestice. Local in zonele joase se va semnala ceata cu depunere de chiciura.

Miercuri in tara vremea se va mentine rece in majoritatea regiunilor, geroasa dimineata si noaptea indeosebi in centru si est. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in regiunile vestice si nord-vestice, unde vor fi conditii de ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -11 grade in estul Transilvaniei si 2 grade in Oltenia, iar cele minime vor fi de la -23 de grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la -6 -4 grade in regiunile vestice. Local in zonele joase se va semnala ceata cu depunere de chiciura.