Gabriel Ioan Costache are 3 ani si 8 luni si a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica si se afla internat pentru tratament (protocolul medical BFM-ALL 2004) in sectia Oncologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni.

Gabriel CostacheFoto: Arhiva personala

Vineri, 14 decembrie au iesit ultimele teste medicale, facute atat de catre laboratorul Spitalulului Universitar de Urgenta Bucuresti, cat si de laboratorul Institutului Clinic Fundeni, care au confirmat diagnosticul initial pus in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Viata lui Gabriel depinde acum de administrarea riguroasa a unui protocol medical complex, care sa fie gestionat intr-un sistem medical apt sa sustina (inclusiv prin calitatea dotarilor si a medicatiei) efortul medicilor de a transforma o sansa in certitudine.

In acest moment, parintii lui Gabriel asteapta confirmarea acordului pentru transfer la una din clinicile de specialitate din Germania, Austria sau Italia. Lupta care se duce este insa contracronometru, deoarece Gabriel trebuie sa plece la o clinica din strainatate, imediat ce prima etapa a tratamentului cu citostatice va fi incheiata.

Parintii copilului, desi sunt angajati cu profesii decente in societatea romaneasca (cadru didactic universitar, senior expert), nu au resursele care sa le permita sustinerea financiara a unui tratament cu sanse sigure de salvare, in strainatate.

Va lansam acest apel, increzatori fiind ca natura problemelor enuntate va gasi un ecou in sufletul dumneavoastra, aceasta scrisoare reprezintand o speranta reala pentru Gabriel. Acolo unde circumstantele ne impun fatalitatea unor limite, solidaritatea noastra poate construi o sansa reala pentru destinul lui Gabriel.

Sa-l ajutam pe Gabriel sa aiba sansa lui la viata. Subsumand acestui sens al solidaritatii toate adevarurile din tabloul prezentat, va rugam sa ajutati o familie ingenuncheata.

Cum putem ajuta:

  •  In calitate de persoana juridica, firma dumneavoastra are posibilitatea sa redirectioneze din impozitul pe profit al companiei intr-un cont umanitar deschis in acest scop;
  • De asemenea, persoanele care au posibilitatea sa ofere o sustinere morala si nu in ultimul rand financiara, pentru salvarea lui Gabriel, pot utiliza acelasi cont umanitar;
  • In cazul in care nu se poate acorda un sprijin financiar, puteti oferi un ajutor important prin distribuirea acestui email in cadrul retelei dumneavoastra de prieteni;
  • Nu in ultimul rand, un gand bun si o rugaciune pentru Gabriel vor reprezenta un ajutor deosebit de important si bine primit.

Contul umanitar este deschis la BCR, sucursala World Trade Center:

IBAN RO69RNCB0085081826160001 - LEI

IBAN RO42RNCB0085081826160002 - EURO

La depunerea donatiei, este necesar sa se completeze:

Titular cont: Ioan Iulian Costache

Explicatie: tratament Gabriel Ioan Costache