Creatoarea de moda Mirela Radulescu a fost retinuta, luni seara, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) -Serviciul Teritorial Craiova, pentru detinere de ketamina, au informat surse judiciare, citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, Mirela Radulescu detinea 700 de miligrame de ketamina, drog clasificat ca fiind interzis, destinat consumului propriu.

Surse din cadrul DIICOT Craiova au declarat pentru Mediafax ca Mirela Radulescu ar fi facut trafic de ketamina de cateva luni, impreuna cu un medic veterinar din Bucuresti, care procura substanta din farmacii si o vindea apoi pe piata neagra cu ajutorul femeii.

Creatoarea de moda a fost prinsa de procurori in momentul in care iesea din locuinta sa din Bucuresti, impreuna cu medicul veterinar, care tocmai ii adusese ketamina pentru vanzare, au precizat sursele.

UPDATE Potrivit unui comunicat al IGPR remis marti Agentiei Agerpres, "politistii de combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT au descoperit, in urma desfasurarii unui flagrant si a unei perchezitii, 740 ml de ketamina. Trei persoane au fost retinute pentru trafic si consum de droguri de risc. La data de 24 decembrie, politistii din cadrul BCCO Craiova - Serviciul Antidrog si procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, cu sprijinul politistilor din cadrul BCCO Bucuresti si al ofiterilor DGIPI, au organizat si desfasurat un flagrant pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit de droguri de risc.

In urma actiunilor, a fost depistat un barbat de 33 de ani, din comuna Ciulnita, judetul Ialomita, in timp ce incerca sa comercializeze doua de flacoane a cate 20 ml de ketamina, unei femei de 45 de ani, din municipiul Pitesti, judetul Arges. Respectiva persoana ar fi urmat sa le revanda altei persoane din Bucuresti.

Politistii din cadrul BCCO Craiova - Serviciul Antidrog au efectuat o perchezitie domiciliara in Capitala, la resedinta femeii de 45 de ani, unde au mai fost identificate si ridicate in vederea cercetarilor, 35 flacoane a cate 20 ml de ketamina. Potrivit sursei citate, valoarea totala a substantei interzise se ridica la 18.000 d