Vreme se mentine rece in weekend, geroasa mai ales dimineata si noaptea in regiunile estice, sudice si zonele depresionare. Cerul va prezentainnorari temporare. Sambata ba fulgui local in zona de munte si izolat in rest. Duminica va ninge in general slab, indeosebi noaptea, dar pe arii extinse in vestul, nord-vestul si centrul tarii si numai izolat in celelalte regiuni, informeaza Mediafax.

Sambata, in tara, vremea va fi rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea in regiunile centrale, estice si sudice. Cerul va fi temporar noros si va fulgui, local in zona de munte si izolat in rest.

Vantul va sufla moderat in Delta Dunarii si va fi in general slab in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -11 si 0 grade, iar cele minime se vor situa intre -16 si -6 grade, mai coborate in nord-est si in depresiuni, dar si usor mai ridicate in vestul teritoriului. In zonele joase local se va semnala ceata si chiciura.

In Bucuresti, sambata, vremea va fi rece pentru aceasta data, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi mai mult noros, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -5 grade, iar cea minima va fi de -11....-10 grade. Vor fi conditii de ceata si chiciura

La munte, vremea se va mentine rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si doar cu totul izolat vor fi conditii sa ninga slab in primele ore ale zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Pe vai si in depresiuni local se va semnala ceata si chiciura.

Duminica, in tara, vremea se va mentine rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea in estul si sudul tarii, precum si in zonele depresionare. Cerul va prezenta innorari temporare si indeosebi noaptea va ninge in general slab, dar pe arii extinse in vestul, nord-vestul si centrul tarii si numai izolat in celelalte regiuni.

Spre dimineata, in Banat vor fi conditii pentru precipitatii mixte si depuneri de polei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la -12 grade in nordul Moldovei pana la 4 grade in sudul Banatului, iar cele minime se vor incadra intre -15 si -5 grade, mai ridicate in vest pana in jur de 0 grade, dar si mai scazute in nord-est si in depresiuni. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata si chiciura.

La munte, duminica, vremea va fi in continuare rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea. Cerul va prezenta innorari, iar din a doua parte a intervalului, va ninge pe arii extinse in Carpatii Occidentali si local in Carpatii Meridionali si Orientali. Vantul va sufla slab pana la moderat.