Joi si vineri, vreme se mentine rece joi si vineri, geroasa mai ales dimineata si noapteain zona centrla si estica, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse joi intre -9 si 1 grad, iar cele minime se vor situa intre -13 si -3 grade. In zonele depresionare, temperaturile vor scadea noaptea pana la -20 de grade. Vineri, temperaturile scad cu circa un grad fata de ziua anterioara, fiind usor mai coborate in estul Transilvaniei.

In tara, joi, vremea va fi rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea in centrul si nord-estul tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile extracarpatice si temporar noros in restul zonelor. In estul si sud-estul tarii temporar va ninge, iar in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei vantul va prezenta intensificari mai ales pe parcursul zilei, cu viteze ce vor depasi la rafala 60...70 km/h.

In restul teritoriului ninsorile se vor semnala izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -9 si 1 grad, iar cele minime se vor situa intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni pana in jur de -20 de grade. Noaptea si dimineata in zonele joase se va semnala ceata si chiciura.

In Bucuresti, vremea va fi rece. Cerul va fi noros si temporar va ninge slab. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -6 grade, iar cea minima va fi de -9...-8 grade.

Vineri, vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea in special in estul si centrul tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile sudice si estice si temporar noros in restul teritoriului. Va ninge, indeosebi in cursul zilei, local in Moldova, pe arii restranse in Dobrogea si Muntenia si izolat in rest. Vantul va sufla in general moderat in sud-est si va fi slab in restul zonelor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse vineri, in general, intre -10 si 0 grade, iar cele minime intre -14 si -4 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei. In zonele joase se va semnala ceata si chiciura.