Animatorii postului de radio australian, autorii unei farse care a dus la sinuciderea unei asistente de la un spital din Londra unde a fost internata sotia printului William, au primit amenintari cu moartea, a anuntat politia australiana.

Politia a deschis o ancheta dupa ce Michael Christian, unul dintre autorii farsei, a primit o scrisoare care il avertiza ca exista "gloante cu numele sau scris pe ele", scrie AFP.

Si angajatii Southern Cross Austereo, grupul care detine postul de radio Sydney 2Day FM unde lucreaza cei doi autori ai farsei pentru Kate, au primit si ei amenintari cu moartea saptamana trecuta.

Doi prezentatori ai unui post australian de radio au reusit o farsa incredibila prezentandu-se drept regina Marii Britanii si printul Charles intr-un apel telefonic la spitalul unde Kate, sotia printului William, insarcinata, era ingrijita. Au reusit sa obtina astfel informatii confidentiale despre starea sa de sanatate.

Infirmiera de serviciu care a dat informatii cu privire la starea de sanatate a ducesei de Cambridge a fost gasita moarta, la doua zile dupa incident. Politia britanica a informat ca nu trateaza moartea femeii ca fiind suspecta, fiind banuita o posibila sinucidere.