In tara, joi, vremea se va ameliora treptat sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi temporar noros si va ninge, mai ales in prima parte a zilei, in Moldova si in zona de munte si local in Transilvania. Pe arii restranse in Muntenia si Dobrogea vor fi precipitatii mixte, iar noaptea ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala in regiunile vestice si nord-vestice, potrivit prognozei meteo publicata de Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in estul si sud-estul tarii, precum si in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 grade in depresiuni si 8 grade pe litoral, iar cele minime, in scadere fata de noaptea precedenta, se vor situa, in general, intre -12 si -2 grade.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, cand trecator va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima, in scadere fata de noaptea precedenta, va fi de -5...-3 grade.

Vineri, vremea va fi rece, iar cerul temporar noros. Va ninge slab, mai ales in cursul zilei, local in nord-vestul si centrul tarii si doar izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -5 si 3 grade, iar cele minime se vor situa intre -13 grade si -2 grade, cu cele mai scazute valori in depresiuni si in Moldova.