Directorul SRI, George Maior, a declarat, vineri, ca raspuns la o intrebaredin partea presei, ca Serviciul pe care il conduce nu are nicio legatura cu actiunea desfasurata de justitie impotriva deputatului Ion Stan, membru al Comisiei de control al activitatii SRI, precizand totodata ca institutia pe care o conduce a cooperat foarte bine cu acesta, informeaza Mediafax.

Intrebat in legatura cu acest caz avand in vedere functia lui Ion Stan in Comisia de control al activitatii SRI si daca se poate vorbi de scurgeri de informatii, George Maior a raspuns: "Nu. Nu are absolut nicio legatura cu activitatea SRI".

"Noi am cooperat foarte bine cu domnul Stan in Comisia de control al activitatii SRI. Aceasta este o chestiune a justitiei, a DNA, care este absolut independenta de noi si pe care nu vreau sa o comentez", a mai spus Maior.

Amintim ca DNA a informat joi ca a inceput urmarirea penala a deputatului Ion Stan, acuzat de trafic de influenta, dupa ce acesta ar fi cerut, de la un om de afaceri care l-a denuntat, 130.000 de lei pentru cheltuieli din campania electorala, in schimbul influentei pentru obtinerea unor contracte.