Luni, vremea se va mentine in general inchisa in regiunile extracarpatice, unde local va fi ceata, pe arii restranse persistenta si asociata cu burnita si ploi slabe. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar dimineata si noaptea, in zonele joase pe arii restranse se va forma ceata. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 2...3 grade in Moldova pana la 15...16 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -7 grade in estul Transilvaniei si 9 grade pe litoral.

In Bucuresti, vremea se va mentine in general inchisa si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata posibil asociata cu burnita sau ploaie slaba, indeosebi in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima va fi de 6...8 grade, iar cea minima de 3...4 grade.

Marti, vremea se va mentine in general inchisa in sudul si in estul tarii, unde local se va semnala ceata, izolat persistenta si pe arii restranse, mai ales ziua, vor fi ploi slabe si burnite. In celelate regiuni cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea, in zonele joase se va forma ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in sudul Banatului, Oltenia si pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3...4 grade in Moldova si 14...15 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa intre -8 grade in estul Transilvaniei si 7 grade pe litoral.