Brigada Rutiera Bucuresti informeaza ca traficul este inchis in Drumul Taberei, intre strada Valea Argesului si strada Valea Ialomitei, din cauza lucrarilor pentru metrou, relateaza Mediafax. Politia recomanda soferilor sa circule cu atentie si sa respecte indicatoarele.

Totodata, Brigada avertizeaza ca se executa diverse lucrari in zonele:

  • Calea Vacaresti si Sos. Mihai Bravu, sensul dinspre Piata Sudului catre Calea Vitan - construirea unui pasaj rutier suprateran;
  • B-dul Aerogarii - reabilitare;
  • Drumul Taberei nr. 34 - lucrari metrou;
  • B-dul Liviu Rebreanu - modernizari cale de rulare a tramvaiului;
  • Sos. Alexandriei - lucrari edilitare reteaua de canalizare.

Potrivit autoritatilor rutiere, sunt defecte semafoarele de la Podul Timpuri Noi si Calea Rahovei - Sos. Progresului.

Brigada rutiera mai arata ca in ultimele 24 de ore, in Capitala , s-au produs sase accidente rutiere in urma carora doua persoane au fost ranite grav, iar alte sase au fost ranite usor. "Cauzele evenimentelor rutiere au fost: traversarea neregulamentara a pietonilor; neacordarea prioritatii de trecere pietonilor; neadaptarea vitezei la conditiile de drum", arata sursa citata.

Politia recomanda ca pentru evitarea producerii unor blocaje in trafic, soferii sa nu depaseasca coloana de autovehicule oprite la semafor; sa nu opreasca sau sa stationeze in locuri unde ar putea impiedica desfasurarea normala a traficului rutier; sa pastreze liber centrul intersectiei; sa nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public; sa nu treaca la culoarea rosie a semaforului electric; sa nu claxoneze inutil; sa fie atenti la semnalele agentilor de circulatie.