Presedintele Traian Basescu a promulgat miercuri legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului care modifica si completeaza Codul fiscal, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu a promulgat legea privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 24/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, potrivit comunicatului Presedintiei, citat de Agerpres.

Seful statului a promulgat miercuri si legea care aproba OUG 114/2011 privind atribuirea anumitor contracte de achizitii publice in domeniile apararii si securitatii, precum si legea privind asigurarea calitatii in domeniul serviciilor sociale.

Miercuri, Traian Basescu a mai promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 113/2011 privind organizarea si functionarea Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala, precum si pe cea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 82/2011 privind unele masuri de organizare a activitatii de imbunatatiri funciare.

Presedintele a semnat si decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statelor Unite ale Americii, semnat la Bucuresti la 14 decembrie 2011, "pentru amendarea Acordului intre Guvernul Romaniei si Guvernul Statelor Unite ale Americii referitor la masurile de protectie a informatiilor militare secrete de stat, incheiat la Washington D.C. la 21 iunie 1995".

Traian Basescu a mai promulgat si legea privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 42/2012 pentru ratificarea Protocolului privind amendarea si prelungirea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Statelor Unite ale Americii privind "cooperarea in domeniul contracararii proliferarii armelor de distrugere in masa si promovarea relatiilor militare si de aparare, semnat la Washington la 30 martie 1998, semnat la Bucuresti la 5 iulie 2012".