Vremea va fi frumoasa, luni, si calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil pe litoral si mai mult senin in restul teritoriului, iar vantul va sufla slab si moderat, potrivit Administratiei Nationale a Meteorologiei, citata de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 si 13 grade, mai coborate in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase, izolat, va fi ceata.

Marti, vremea va fi, in continuare, predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand Moldova si zona Carpatilor Orientali, unde vor fi innorari temporare si izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade in nordul Moldovei si 24 de grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade, usor mai coborate in depresiuni. Local, indeosebi spre sfarsitul intervalului, se va semnala ceata in zonele joase, mai ales din regiunile intracarpatice.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 7-9 grade.