Marti, vremea va continua sa se incalzeasca devenind calda, chiar deosebit de calda pentru aceasta data in regiunile sudice, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade. Cerul va fi variabil in sud si sud-est, dar se va innora treptat in rest, informeaza Mediafax.

Local vor fi averse, unele intensificari ale vantului si posibil descarcari electrice, dupa-amiaza si in prima parte a noptii in vest, centru si la munte, iar spre dimineata indeosebi in nordul tarii. Vantul va sufla slab pana la moderat cu intensificari la munte. In zonele joase izolat vor fi conditii de ceata.Temperaturile minime se vor situa intre 8 si 16 grade, usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 14...16 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Miercuri, vremea se va raci cu deosebire in vestul si centrul tarii, dar se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in rest. Cerul va fi variabil, cu innorari, ziua, in regiunile nordice si centrale precum si in zona de munte, unde local va ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei temporar si in restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 13...14 grade in Maramures pana la 26...27 de grade in sud-est, iar cele minime in general intre 5 si 13 grade. Dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.