Numarul victimelor accidentului petrecut, sambata seara, in judetul Arad pe DN 7, in care au fost implicate o dubita cu muncitori si un TIR, a ajuns la opt, dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a murit unul dintre cei doi raniti, un tanar de 19 ani, relateaza Mediafax.

Barbatul ranit grav care a fost transportat cu un eclicopter SMURD la Timisoara a decedat in cursul noptii a informat Biroul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Arad.

Victima avea 19 ani si a fost preluata in coma de la locul accidentului si dusa la un spital din Timisoara.

Cea de a doua persoana ranita, in varsta de 36 de ani, preluata de la locul accidentului de medici, este in stare stabila. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, dr. Adrian Viner, victima "are fracturi si politraumatisme la nivel cranian, toracic si abdominal, dar starea e stabila".

Referitor la ancheta, politistii afrma ca dubita in care se aflau muncitorii avea doar cinci locuri, desi initial se credea ca erau opt locuri plus cel al soferului.

"Este o dubita Fiat Scudo monovolum. Parea microbuz, insa era distrusa in urma accidentului si a fost greu sa ne dam seama. Avea portbagajul marit pentru marfuri, dar masina era de doar cinci locuri, pe care stateau inghesuite noua persoane", a declarat seful Politiei Rutiere Arad, Dorin Goilean, pentru Mediafax. Autoritatile continua cercetarile pentru a stabili cauzele.

Amintim ca un accident rutier grav s-a produs sambata seara pe DN 7, la iesirea din orasul aradean Lipova, unde un tir a izbit un autoturism. Accidentul s-a produs din vina soferului autoturismului Fiat a precizat sambata comisarul Dorin Goilean, seful Serviciului Politiei Rutiere Arad pentru Agerpres. Masina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR care circula regulamentar.

In urma coliziunii, au decedat pe loc 7 dintre cei aflati in autoturism, alte doua persoane fiind ranite.