Fetita de un an si jumatate aruncata, in urma cu cateva zile, dintr-un taxi de mama ei a fost externata, sambata dimineata, de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti si a plecat spre casa, impreuna cu tatal si unchiul ei, informeaza Mediafax. Mama, care sustine ca nu a vrut sa-i faca rau micutei, ramane internata la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia".

Tatal fetitei, Radu Ovidiu Bugariu, a fost audiat, vineri, la Politia Capitalei timp de trei ore. Barbatul le-a dat autoritatilor mai multe informatii despre Anita Bar, femeia cu care, spune el, a avut o relatie de doua luni si jumatate.

Barbatul a declarat pentru agentia de presa citata ca, din iulie, femeia il suna si ii spune ca el vrea sa ucida copilul si ca pune oameni sa o urmareasca si sa o otraveasca pe micuta. La iesirea de la audieri a mai declarat pentru Mediafax ca a cunoscut-o pe fosta grefiera pe internet si ca in timpul celor doua luni si jumatate s-a intalnit cu aceasta de patru sau cinci ori, timp in care femeia nu i-a spus niciodata numele ei adevarat.