Ambasada Frantei in Romania si-a lansat noul site - ambafrance-ro.org - si pagina oficiala pe platforma Facebook - facebook.com/France.Romania. Prin intermediul acestor doua mijloace de comunicare online, Ambasada Frantei la Bucuresti doreste o mai buna expunere a multiplelor sale activitati din domeniile economic, cultural si administrativ, dar si o consolidare a relatiei cu francofilii si francofonii din Romania, se arata intr-un comunicat.

"La sapte luni dupa venirea mea in Romania, sunt bucuros sa inaugurez noua versiune a site-ului Ambasadei Frantei in Romania", a declarat Excelenta Sa domnul Philippe Gustin, ambasadorul Frantei in Romania.

Pe de alta parte, domnul Gustin a subliniat importanta relansarii site-ului ambasadei, in actualul context economic, precum si noua dinamica a diplomatiei economice: "Aceasta noua macheta se doreste o expunere a multiplelor noastre activitati din Romania, fie ele in domeniul cooperarii, al vizitelor in provincie sau al interventiilor in presa. Ea reflecta si raspunde importantei crescute pe care o are diplomatia economica, o noua axa a relatiilor noastre diplomatice. Noua versiune a site-ului prezinta pozitiile Frantei fata de numeroasele provocari internationale si ofera dosare cuprinzand informatii libere de drept", a adaugat ambasadorul Frantei la Bucuresti.

"In ultimii ani, ati consultat din ce in ce mai des site-ul ambafrance-ro.org iar crearea unui cont Facebook va permite largirea cercului de prieteni ai Frantei si imbogatirea relatiilor pe care le construim impreuna", a concluzionat ambasadorul Frantei, multumindu-le utilizatorilor de internet pentru interesul permanent acordat relatiilor franco-romane.