Miercuri, vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor din tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in extremitatea nordica, iar noaptea in regiunile vestice, unde cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime, in general, intre 3 si 11 grade. Spre dimineata, local in depresiuni si izolat in rest se va produce bruma.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa in ziua de miercuri, dar racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 6...7 grade, mai coborata in zona preoraseneasca pana la 3 grade.

Joi, vremea se va mentine racoroasa dimineata si noaptea in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona de munte, unde doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime, in general, intre 2 si 12 grade.