Joi, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, exceptand jumatatea de est a tarii, unde indeosebi ziua vor fi innorari temporare si pe arii restranse ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat in urmatoarele doua zile, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat, dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

In Bcuresti, vremea se mentine usor mai calda decat in mod obisnuit. Indeosebi ziua, cerul va prezenta innorari si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima va fi de 24 - 25 de grade, iar cea minima de 13 - 15 grade.

Vineri, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si nord-vestice, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. Izolat, in orele diminetii, in zonele joase vor fi conditii de ceata.