In tara, vremea va fi in general frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in vestul si in nordul tarii, precum si la munte unde pe arii restranse vor fi averse, posibil si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi de la 21 de grade in Maramures pana la 34 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor incadra intre 11 si 19 grade, mai scazute in depresiuni pana la 8 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, cu totul izolat se va semnala ceata.

Vineri, in Bucuresti, vremea va fi frumoasa si deosebit de calda, cu o maxima de 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin si vantul slab. Temperatura minima va fi de 15...17 grade, usor mai scazuta in zona periferica.

La munte, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va prezenta innorari temporare si pe arii restranse vor fi averse, posibil si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua precedenta. Dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni, cu totul izolat se va semnala ceata.