Desi valorile termice diurne vor fi in crestere, vremea ramane racoroasa dimineata si noaptea. In prima parte a zilei, in estul tarii vor fi unele innorari, izolat ploi slabe, iar vantul va prezenta intensificari. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, potrivit meteorologilor, citati de Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade. Temperaturile minime vor avea valori cuprinse intre -2 grade in depresiuni, unde izolat se va depune bruma si 15 grade pe litoral. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Sambata:

In Bucuresti , desi temperatura diurna a aerului va creste, vremea ramane racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 8...10 grade.

La munte, vremea va fi racoroasa, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi temporar noros si va mai ploua slab si izolat la inceputul intervalului in Carpatii de Curbura, iar noaptea in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta.

Duminica:

In tara, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 0 grade in depresiuni, pana la 17 grade pe litoral. Dimineata, izolat vor fi conditii de ceata.

La munte, cerul va fi variabil cu innorari in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali unde pe arii restranse, mai ales ziua, va ploua. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.