Traficul rutier va fi restrictionat sambata si duminica in intervalul orar 15:00-24:00, pe bd. Unirii intre bd. Libertatii si bd. I. C. Bratianu si pe bd. Libertatii intre bd. Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, avand in vedere concertele din Piata Constitutiei ale artistilor Leonard Cohen si Il Divo, informeaza Brigada Rutiera Bucuresti intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Brigada Rutiera Bucuresti a anuntat joi ca, pentru buna desfasurare a evenimentelor, va dispune masuri de restrictionare a circulatiei, asa cum prevede avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru, dupa caz.

Rutele ocolitoare indicate de Brigada Rutiera sunt: bd. Unirii - bd. Regina Maria - Piata George Cosbuc - bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie; Calea 13 Septembrie - str. Izvor - str. B.P. Hasdeu - Splaiul Independentei.

Autoritatile rutiere le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona in aceasta perioada, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera si sa foloseasca rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare si sa nu stationeze pe partea carosabila.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Leonard Cohen va concerta in Piata Constitutiei sambata iar cvartetul Il Divo va concerta duminica.