Un barbat din comuna damboviteana Moroieni a fost ucis, miercuri dimineata, de un urs. Este a doua victima dupa cea din week-endul trecut. Este al patrulea atac in ultimele cinci zile.

Barbatul era in apropierea unei paduri cand a fost atacat de urs, transmit televiziunile de stiri.

UPDATE Ora 10:55 Inca un barbat a fost atacat de un urs in comuna Pietrosita, unde a sambata un barbat a fost omorat de urs. Din primele informatii este vorba de un cioban care a sunat la 112.

Prefectul de Dambovita, Dragos Rusu, a spus la Antena 3 ca se pare ca ursul a fost agresat. Lla incident nu au fost martori. Atacul de miercuri a avut loc la circa 2-3 km. de o zona cu cateva case.

Barbatul decedat, in varsta de 64 de ani, a fost gasit de un paznic de vanatoare in apropierea unui copac de care era legat un lat, a spus Raluca Florescu, purtator de cuvant al IPJ Dambovita. In zona patruleaza 30 de politisti pentru a impiedica populatia sa se apropie de zonele impadurite.

Un barbat de 71 de ani a murit, sambata, in comuna damboviteana Pietrosita, dupa ce a fost atacat de un urs, in timp ce culegea prune.Ursul, care a atacat trei persoane, dintre care una a murit, a fost impuscat sambata noapte la Pietrosita. Analizele de laborator arata ca era turbat.

Incidentele au avut loc sambata, la un interval de aproximativ sase ore, in judetul Dambovita, in satul Dealu Frumos, comuna Pietrosita, respectiv in satul Dealu Mare, comuna Buciumeni, doua localitati invecinate.

Animalul a atacat si un barbat din Buciumeni care vindea fructe pe marginea drumului, langa masina. Acesta a suferit leziuni pe spate si la fata.

Reprezentantii asociatiei care administreaza fondul de vanatoare din zona localitatii Pietrosita (Dambovita) au spus ca in zona sunt mai multi ursi care au tendinta sa coboare spre livezile cu fructe.

stirea se actualizeaza