Miercuri vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, insa noaptea se va innora treptat in regiunile vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul si sud-vestul tarii, informeaza Administratia Nationale de Meteorologie, potrivit Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Delta Dunarii si 30 de grade in vest, nord-vest si centru, iar cele minime se vor incadra intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest, dar si mai scazute in zonele depresionare pana spre 0 grade in estul Transilvaniei.

LA BUCURESTI

Vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26-27 de grade, iar cea minima de 11-13 grade.

IN TARA

Vremea se va mentine in general frumoasa in majoritatea zonelor. Exceptie vor face regiunile din jumatatea vestica a tarii, unde mai ales seara si in cursul noptii innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, posibil insotite de descarcari electrice, in Banat, local in Crisana si pe arii restranse in Oltenia .

In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Moldova. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in Campia de Vest, vor avea valori de la 21 de grade in extremitatea vestica pana la 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 6 si 16 grade.