Traficul rutier pe soseaua Alexandriei din Capitala va fi restrictionat in perioada 10 septembrie - 15 noiembrie, din cauza unor lucrari la reteaua de canalizare, a informat Brigada Rutiera, printr-un comunicat remis Agerpres.

Astfel, se va inchide traficul rutier pe sos. Alexandriei intre str. Margeanului si sos. Antiaeriana (sensul de iesire din Bucuresti), iar circulatia autovehiculelor va fi deviata prin str. Margeanului - str. Sergent Moraru Stefan - sos. Antiaeriana.

Pe perioada lucrarilor, circulatia rutiera pe str. Margeanului si pe str. Sergent Moraru Stefan va fi organizata in sens unic dinspre sos. Alexandriei catre sos. Antiaeriana.

Totodata, pentru mentinerea sigurantei, intersectia sos. Antiaeriana - str. Sergent Moraru Stefan este semaforizata pe perioada lucrarilor.

Politistii rutieri solicita conducatorilor de autovehicule sa circule cu atentie, sa respecte semnificatia culorii semafoarelor, a indicatoarelor si a marcajelor rutiere montate in zona.

Conform sursei citate, problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021/9544.

Restrictiile de circulatie se aplica in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.