Joi, vremea se va mentine calda, desi temperatura aerului va marca o scadere in jumatatea nordica a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Vor fi innorari temporare, averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, ziua in vestul, nord-vestul, nordul teritoriului si in zona de munte, iar spre seara si noaptea, local in regiunile centrale si nord-estice. In sudul si sud-estul tarii cerul va fi variabil, iar ploile cu totul izolate, in cursul noptii.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 de grade.

La Bucuresti, vremea va fi calda, iar cerul variabil, mai mult senin ziua. Vantul va sufla slab si moderat, spre sfarsitul noptii.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.

Vineri, vremea se va raci usor. Cerul va fi variabil si cu totul izolat va ploua slab in zona de munte si in regiunile sudice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, iar in cursul zilei si in Moldova, Baragan si Dobrogea.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 29 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in zonele depresionare pana la 2 grade.