Miercuri, vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va fi mai mult senin, cu innorari noaptea in regiunile vestice si nord-vestice, unde izolat si trecator va ploua slab, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade, mai scazute pe litoral pana la 24 de grade, iar cele minime intre 11 si 20 de grade, mai coborate in depresiuni, pana la 5...6 grade.

La Bucuresti, miercuri, vremea va fi in continuare frumoasa si mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin si vantul slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 31...32 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.

Joi, vremea se va mentine calda, desi temperatura aerului va marca o scadere usoara in jumatatea nordica a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, insotite de descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, ziua in vestul, nord-vestul si nordul teritoriului, iar spre seara si noaptea local in regiunile centrale si estice.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade, iar cele minime intre 9 si 20 de grade.