Guvernul a retransmis comunicatul privind programul de joi al premierului Victor Ponta, in care nu mai este mentionata participarea primului-ministru la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT), aceasta fiind a treia varianta de program trimisa de Guvern in decurs de o ora, precizeaza Mediafax.

Anterior, Guvernul a anuntat oficial ca premierul Ponta participa, joi, la ora 14.00, la sedinta CSAT.

Programul pentru ziua de joi al prim-ministrului Victor Ponta prevedea, pentru ora 14.00, participarea la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

"Am vorbit cu presedintele in exercitiu, domnia sa va decide, daca va decide", a comentat Victor Ponta, la B1 TV, dupa publicarea informatiei legate de reuniunea CSAT.

El s-a declarat "absolut socat de ideea ca atat de aproape de noi s-a comis un atentat criminal", referindu-se la explozia de pe aeroportul de langa Burgas, in Bulgaria, in care si-au pierdut viata sapte cetateni israelieni.

Este "genul de atentate pe care suntem obisnuiti sa le vedem foarte departe de Romania" si reprezinta "o problema de siguranta nationala, in mod sigur".

"Confirma faptul ca am discuta acest subiect cu presedintele interimar", a adaugat Ponta, care a mentionat ca "decizia apartine presedintelui" Crin Antonescu.