Marti, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice in zona de munte, in nord-vest, precum si in dealurile subcarpatice, relateaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, mai coborate in depresiuni, pana la 7 grade.

La Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.

Miercuri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in nordul si in nord-estul tarii, unde izolat vor fi averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Valorile termice se vor mentine apropiate de mediile climatologice ale perioadei, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, mai mici in depresiuni, pana la 7...8 grade.