Tara noastra se va confrunta cu inca un val de caldura la sfarsitul acestei saptamani. Sambata si duminica va fi canicula a rata prognoza meteorologilor. Temperaturile maxime vor urca pana la 39 de grade.

  • Vineri, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, izolat caniculara dupa-amiaza in sudul Olteniei si al Munteniei. Indicele temperatura-umezeala va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic local in sudul teritoriului.Cerul va fi variabil, cu unele innorari in partea a doua a zilei. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restranse in zonele montane si in sud-est si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade.
  • Sambata, vremea va deveni caniculara. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 37-39 de grade. Noaptea minimele nu vor cobori mai jos de 22-24 de grade.
  • Duminica, vremea se va mentine caniculara. Maxima termica va urca din nou la 39 de grade, iar disconfortul termic va fi foarte accentuat. Conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura minima va fi de 23-25 de grade.