Marti, vremea va fi in general instabila in regiunile sud-estice unde, in special pe parcursul zilei, temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse si descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp, potrivit prognozei citate de Mediafax. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar averse in general slabe se vor semnala pe arii restranse, cu precadere la munte. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari locale, iar in zona montana va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni spre 6...7 grade, dar si mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si vor fi averse si descarcari electrice, mai ales la orele pranzului. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

Miercuri, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil spre partial noros si izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade, iar cele minime intre 9 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, pana la 6 grade in cele din estul Transilvaniei, dar si mai ridicate pe litoral.