Meteorologii au prognozat pentru sudul si sud-estul tarii vreme calduroasa, miercuri, caniculara dupa-amiaza cand si indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi local pragul critic de 80. In restul teritoriului, vor fi innorari temporare si pe arii restranse ploi, insotite trecator si de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 25 si 35 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza cand si indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 34-35 de grade.

  • Joi, temperaturile mai scad cu cateva grade astfel ca maximele nu mai depasesc 31 de grade in sud-est. In cursul zilei vremea va fi in general instabila in estul si sud-estul tarii, unde local vor mai fi averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. In restul teritoriului, dupa-amiaza si seara, vor fi unele innorari si ploi slabe in nord-vest si la munte.

La Bucuresti ar putea ploua dimineata, iar maxima zilei va fi de 30 de grade.

  • Vineri vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul si nord-vestul tarii unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.

In Capitala, vreme frumoasa si o maxima de 29 de grade.