Vineri, vremea va continua sa se incalzeasca si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari si izolat averse si descarcari electrice in nordul tarii si zona de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime, in general, intre 10 si 19 grade, informeaza Mediafax.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar minima de 14...16 grade.

La munte, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil cu innorari temporare dupa-amiaza cand pe spatii restranse, cu precadere in nordul Carpatilor Orientali, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

La mare, vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, predominant senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26°C iar cele minime intre 17 si 19°C. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20°C.