Joi vremea va fi racoroasa, chiar rece pentru aceasta perioada in regiunile intracarpatice, dar si in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si va ploua pe parcursul zilei in cea mai mare parte a tarii, iar spre seara si in cursul noptii, ploile se vor semnala cu precadere in regiunile sudice si la munte, informeaza Mediafax.

Vor fi mai ales averse, insotite dupa-amiaza si noaptea in sud si in zona montana de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat vor fi conditii de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 25...30 l/mp, in special in sudul teritoriului si in zona de munte. Trecator, la altitudini de peste 1700 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, usor mai ridicate in sud-est spre 24 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade, usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti vremea va fi racoroasa si in general instabila.

Cerul va avea innorari mai accentuate dupa-amiaza si in cursul noptii cand se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, iar vantul se va intensifica temporar.

Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima in jur de 11 grade.

Vineri vremea va fi racoroasa.

Mai ales in cursul zilei, cerul va prezenta innorari in Oltenia si Muntenia, unde pe arii relativ extinse va mai ploua.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari temporare in prima parte a intervalului cand pe arii restranse, indeosebi in zona de munte vor mai fi averse, posibil insotite de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, mai ridicate pe litoral.