Agentia infoALIMENT, detinatoarea celui mai mare portofoliu de colaboratori din domeniul Agriculturii si Industriei alimentare din Romania si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, vor organiza in perioada 13-14 iunie a.c., la Hotel Alpin din Poiana Brasov, Conferinta Internationala infoALIMENT, "Carne si Lapte: Piata, Producator, Profitabilitate in contextul provocarilor actuale", evenimentul de referinta al anului, in domeniul productiei si procesarii carnii si laptelui.

Conferinta InfoalimentFoto: infoaliment

Parteneri de organizare sunt Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania si Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui. La nivel international, Conferinta Internationala infoALIMENT este sustinuta de membri ai Comisiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a Parlamentului European, precum si de organizatii profesionale precum Arla Foods, Irish Dairy Association, American Farm School si EBLEX-BPEX.

Totodata, la eveniment vor fi prezenti si reprezentanti ai MADR, APIA, ANSVSA, ANPC, ai principalelor organizatii profesionale din Romania, ai sistemului bancar BRD Societe Generale, Banca Carpatica, Cec Bank) si ai lanturilor de retail din Romania (Metro, Carrfour, Real, Mega Image).

Conferinta_Infoaliment

Conferinta_Infoaliment

Foto: infoaliment

Organizata dupa un concept inovator, Conferinta isi va desfasura lucrarile atat in sedinte comune, cat si in cadrul unor workshop-uri tematice in care se vor dezbate teme strict punctuale. Astfel, in fiecare zi, vor avea loc cate 6 workshop-uri pentru fiecare domeniu in parte (carne si lapte), grupate la randul lor pe cate trei categorii: Ferme, Producatori, Servicii. Prima zi de lucrari se va desfasura sub titlul generic "2012, an esential pentru fermierii si procesatorii Romaniei", pentru a doua zi fiind stabilita tematica care va fi dezbatuta sub titlul "Noua Politica Agricola Europeana, marea provocare a fermierilor si procesatorilor din industria carnii si a lactatelor".

In cadrul programului infoTRIP, participantii vor efectua vizite de documentare in ferme si unitati de procesare, pentru a vedea la fata locului modul in care au fost organizate si dezvoltate afaceri de succes. Un punct de atractie in programul de desfasurare va fi si sectiunea Innovation, participantii avand posibilitatea de a degusta produse din categoria premium, oferite de companii de prestigiu din industria de procesare a carnii si a lactatelor.

Deosebit de utile se vor dovedi contactele pe care participantii le vor stabili, precum si dialogul cu reprezentantii autoritatilor statului dar si schimbul de experienta cu participantii din strainatate.

Adresandu-se investitorilor, fermierilor, managerilor si specialistilor din sectoarele amintite, precum si sectoarelor adiacente, Conferinta Internationala infoALIMENT 2012 isi propune ca, la finalul sau, sa identifice solutii pentru depasirea provocarilor actuale, pentru consolidarea pietei, a activitatii producatorilor si a cresterii profitabilitatii acestora.

Fiind convinsi de reusita evenimentului, va invitam sa participati. Detalii suplimentare la: http://conferinta.infoaliment.ro sau la telefon +40.21.223.25.21.