Premierul Victor Ponta le-a invitat la Palatul Victoria pe componentele echipei feminine de gimnastica a Romaniei, cu intentia de a le felicita pentru rezultatele obtinute la Campionatul European din Belgia, inainte de sedinta in care Guvernul urmeaza sa dubleze cuantumul primelor acordate acestora.

La ceremonia care va fi organizata la sediul Guvernului sunt asteptati sa participe si ministrii, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Premierul a anuntat, luni, ca Guvernul va dubla, in sedinta de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminina de gimnastica a Romaniei, pentru a da un semnal atat in ceea ce priveste recompensarea performantei, cat si in perspectiva Jocurilor Olimpice.

Sedinta de guvern incepe la ora 12.00.

Echipa feminina a Romaniei s-a intors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint: aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor).