Meteorologii prognozeaza pentru miecuri si pentru zilele urmatoare vreme instabila si mai rece decat ar fi normal in aceasta perioada a anului. Doar in week-end va aparea soarele si mercurul din termometre va urca la valori normale pentru luna mai.

  • MIERCURI vremea va fi racoroasa si se va mentine in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in averse in toate regiunile, iar local se vor semnala descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25 l/mp, in special la deal si la munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud si est, dar si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 23 de grade.

La Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va avea innorari si temporar va ploua, iar vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 19-20 de grade.

  • JOI vremea ramane rece mai ales in regiunile intracarpatice. Precipitatii vor cadea mai ales in nordul si centrul tarii. Vantul va mai avea intensificari, iar temperaturile vor urca la 10 grade in nord-vest si cel mult 24 de grade in regiunile din sudul tarii.

La Bucuresti va ploua trecator si maxima zilei va fi de 21-22 de grade.

  • VINERI va continua sa fie rece si va ploua in sudul, centrul si estul tarii. Ploile se restrang, iar maximele termice se vor incadra intre 15 si 23 de grade. In Capitala nu vor fi mai mult de 19 grade si va ploua.

Abia sambata vremea se va ameliora usor, iar temperaturile maxime vor ajunge la 26-27 de grade, un regim termic normal pentru luna mai.